Feliratkozás hírlevélre:

Következő események

16 ápr. 2024
09:00PM - 12:30AM
MdA - Tango Harmony concert - DJ Pablo Tango

 

artsharmony

Kristályhegedű

Tutijegy.hu a jegyiroda

Tangó szalon

youtubevimeo-logoyouku-logo

Juan Martin Carrara és Stefania Colina

Juan Martin Carrara és Stefania Colina az "Intercontinental Championship of Tango" Buenos Airesben megrendezett tangó bajnokság 2009-es bajnok párja, egy olyan fiatal táncos és tanár páros a tradicionális tangó világában, akik számára legfontosabb a zeneiség, amellett, hogy nagy tudással rendelkeznek a klasszikus tánctechnikáról. Montevideóból, Uruguayból származnak (ami a tangó ugyanolyan fontos őshazája, mint Buenos Aires, hiszen a tangó születésének idején Uruguay Argentína egyik megyéje volt), Buenos Airesben élnek és dolgoznak.

 

Juan Martin Carrara és Stefania Colina

Stefania Colina táncos tanulmányai és táncos tapasztalatai:

Klasszikus balett tanári képesítés, zenei képzés táncosok számára, salsa kurzus, spanyol táncok kurzusa és kortárs tánc képzés, tangó tánc tanulmányok a legjobb tangó mesterekkel és milongérókkal, többek között Javier Rodriguezzel és Andrea Missével. Szalon tangó és színpadi (stage) tangó kurzusok Mario Moralessel. Gyerekek számára balettet oktatott, tagja volt többszörösen díjazott fellépő tangó társulatoknak, az uruguayi balett társulat tagjaként táncolt, több neves tánciskolában tanította és jelenleg is tanítja a tangót Buaenos Airesben.
Juan Martin Carrara és Stefania Colina
Juan Martin Carrara táncos tanulmányai és tapasztalatai:

Klasszikus balett képzés, jazz tánc képzés, kortárs tánc képzés, spanyol táncok kurzusa, zenei képzés táncosok számára, tangó tanulmányok a legjobb buenos airesi mesterekkel és milongérókkal, többek között Javier Rodriguezzel és Andrea Missével. Szalon tangó és színpadi (stage) tangó kurzusok Mario Moralessel. Balett tanári és táncosi tapasztalatok több társulatban, több neves tánciskolában tanította és jelenleg is tanítja a tangót Buaenos Airesben.

Együtt:
2009-ben az Intercontinental Championship of Tango versenyen 1. helyezést értek el.

2010-ben a Tangó Világbajnokság Szalon Tangó kategóriájában 9. helyezést értek el.

A Mario Morales Tango Company tagjaiként és párban számos helyen felléptek és tanítottak Buenos Airesben, Argentína más városaiban, Európa nagy városaiban és világszerte.

 

Fellépések:

2012. május 20. Pesti Tangó Szalon

 

Videok a fellépésekről:

2012. május 20. Pesti Tangó Szalon

 

Képek:

2012. május 20. Pesti Tangó Szalon

 

Juan Martin Carrara és Stefania Colina felépése 2011-ben Budapesten:

Share